Yin Yoga

Kurs id : Y1
YOGA FOR VOKSNE
Torsdag kl.10.30 - 11.30
Pedagog: Hilde Rannestad Eckhoff

Beskrivelse

Yin yoga

Torsdager kl 10:30

Yin Yoga er en rolig yoga form som har sitt fundament i tradisjonell kinesisk medisin. Stillingene gjøres oftest sittende eller liggende og holdes i 1-5 minutter. Stillingene er enkle og holdes lenge for å få effekt på bindevevet og dyp muskulatur. Det er ofte der spenninger sitter. 

Vi vil i disse timene gjøre Yin yoga øvelser som:

  • åpner opp i bindevevet, ligamenter og dyp muskulatur i kroppen for å løse opp i stivheter og spenninger
  • gir ro i kropp og sinn
  • øker tilstedeværelsen 

Å finne roen i pusten vil være sentralt i hver time, i tillegg vil vi ha fokus på et eget tema. De temaene jeg tenker å ta opp er hofter, rygg, nakke/skuldre, hormonsystemet samt stress og nervesystemet. 

Hvem passer timen for

Deg som vil roe ned og åpne opp i spenninger i kroppen slik at energiene i din kropp kan flyte friere. Timen passer både deg som aldri har trent yoga og/eller er skikkelig stiv og deg som har trent yoga en god stund.

Tidspunkt: 9 Torsdager fra 21.01.21 kl 1030 – 1130. Det er ikke kurs i uke 8 pga vinterferie. Siste kursdag er 25.03.21.

Pris for 7 ganger: Kursavgift kr 1 660,- + 100 kroner til medlemskap i Step up (er du medlem fra før slipper du medlemsavgiften). Melder du deg på begge kurs får du 40% rabatt på det ene kurset.

Dropp inn: Hvis det er ledig plass er dropp inn mulig for kr 240. Påmelding skjer ved å vippse til 975 05 206.

Ta med: Yogamatte, håndkle/pledd og gjerne en pute. Pga Corona deler vi ikke ut yogautstyr.

Påmelding til kursene er bindene og du får ikke refundert innbetalt beløp. Hvis Step up blir stengt pga Corona vil kurset fortsette som et online kurs.

Vår kursplan